Informatie voor artsen en therapeuten

natuur_b
Als voorschrijver van natuurlijke geneesmiddelen bent u bekend met de problemen die patiënten ondervinden bij het verkrijgen van voorgeschreven middelen. De reguliere apotheek heeft veelal geen ervaring met deze middelen waardoor patiënten dagen en soms weken op deze middelen moeten wachten. U kunt de voorgeschreven middelen veel sneller en eenvoudiger bij uw patiënten krijgen via Natuur Apotheek Dynamis.
Gespecialiseerd in natuurlijke geneesmiddelen.
Wij kunnen meer dan 70.000 artikelen leveren. U kunt bij ons terecht voor Homeopathie, Fytotherapie, Ayurveda en Orthomoleculaire middelen. Maar ook voor Aromatherapie, Kruiden en Reformproducten bent u bij Natuur Apotheek Dynamis aan het juiste adres.
Eenvoudig bestelsysteem.
Wanneer u uw voorschrift via ons bestelformulier op de website invult, zoekt de computer direct het juiste product uit ons assortiment erbij. Wilt u een product bestellen dat niet in ons assortiment voorkomt, dan vult u dit op de vrije regel in en wij gaan voor u op zoek.
Wanneer u eenmaal een patiënt via een voorschrift hebt ingevoerd, kunt u deze persoon steeds opnieuw oproepen. Daarbij houdt ons systeem voor u bij wat deze persoon eerder voorgeschreven heeft gekregen. U hoeft dus niet telkens dezelfde gegevens in te voeren!
Rechtstreekse verzending naar uw patiënt.
Uw patiënten zijn niet langer afhankelijk van kennis en ervaring van een lokale apotheek. Binnen 2-3 werkdagen hebben uw patiënten de middelen in huis.
Orderkosten.
Bij bestellingen boven € 60,00 worden geen orderkosten in rekening gebracht.

Aantrekkelijke voordelen voor u en uw patiënt
Wij bieden u en uw patiënten altijd een interessante korting op de reguliere verkoopprijs van vele producten. Neemt u even contact met ons op voor  de voorwaarden en bestelprocedure.

Met een officiële apotheekfactuur.
Een officiële apotheekfactuur geeft uw patiënten de grootste kans om de natuurlijke geneesmiddelen via de aanvullende verzekering vergoed te krijgen.
Met een echte apotheker.
Heeft u vragen over reguliere medicatie of twijfelt u of deze medicijnen samengaan met de natuurlijke middelen die u voorschrijft? Bel ons en u krijgt antwoord.

Meld mij gratis aan voor het bestelsysteem